Post gemarkeerd als: "recept"
Quinoa Bulgur lunchsalade met amandelen dadel en feta
Een heerlijke Quinoa Bulgur lunchsalade! Dit recept is voor 3-4 porties, is heel snel klaar en eenvoudig mee te nemen voor onderweg. Door de combinatie van zoet, zuur en hartig heeft deze salade geen dressing […]
Courgettesoep met zalm
Van de eerste courgettes uit eigen tuin heb ik een heerlijke courgettesoep gemaakt! Als je de soep vegetarisch wilt eten, kun je de zalm natuurlijk weg laten. Wij eten geen vlees, maar wel vis en […]
Slow cooker kip
Mmmmm heerlijke slow cooker kip!! Ik maak altijd deze dubbele portie, zodat ik er 2 dagen van kan eten met 2 volwassenen en 3 kinderen, aangezien het toch een hele dag op moet staan.
Kokosrijst met sperziebonen en cashewnoten
Deze kokosrijst is super lekker als vegetarisch gerecht, maar ook meer dan heerlijk met slow cooker kip! Op deze pagina vind je het recept voor de kokosrijst met sperziebonen:
Tomaten crème soep
Een makkelijk en snel recept voor heerlijke tomaten crème soep. Deze soep kun je gebruiken als bijvoorbeeld voorgerecht, maar is ook heerlijk als lunch.
Hartige muffins met kaas en gedroogde tomaat
Meestal zijn muffins zoet, deze niet! Dit zijn heerlijke hartige muffins, die ook heel geschikt zijn om mee te lunchen. Ze zijn gezond en koolhydraatarm. Je kunt met deze muffins eenvoudig variëren door de oude […]
Linzenpasta met zalmsaus
100% linzenpasta is verkrijgbaar bij Albert Heijn. Je kunt de linzenpasta ook vervangen door courgettes die je in sliertjes snijd met een spiraalsnijder, zodat het courgette spaghetti wordt. Dit is ook erg lekker! Wij gebruiken […]
Snelle lunchsalade rode biet, linzen en geitenkaas
Een heerlijk en snelle lunchsalade van rode biet, linzen, geitenkaas en walnoten. Linzen bevatten heel veel vezels en weinig vet. Ze zorgen voor een verzadigd gevoel.
Nasi van bloemkool – recept zonder rijst
Nasi zonder rijst, gemaakt van bloemkool. Dit is echt zó lekker! En natuurlijk super gezond 🙂
Hartige taart broccoli spinazie en noten
Wederom een heerlijke hartige taart, deze keer met spinazie, broccoli, noten en geitenkaas. Als je niet van geitenkaas houdt kun je dit ook vervangen door belegen geraspte biologische kaas.